fbpx

Mattanja Wemeijer

Trainer en Coach HorsePower Kids Trainingen

Aan de rand van het mooie Coevorden woon ik Mattanja. Samen met mijn partner Erik, hond Bodie en onze 5 paarden. Een droom die is uit gekomen  Rust, vrijheid en geluk.

 

Maar net als bij iedereen gaat het leven met ups en downs en weet je het soms even niet meer en heb je iemand nodig. In deze periode waren de paarden mijn grote leermeester.

 

Van huis uit zijn we altijd met 2 benen op de grond blijven staan, doe maar normaal dan doe je gek genoeg. Ik besloot meer te willen weten over de paarden en geluk.

 

Kwam mijn geluk nu echt door de paarden?  Ik besloot een Hbo opleiding te doen tot paardencoach, Hier leerde ik dat de paarden net als wij met 4 benen stevig op de grond staan. Doordat het paard spiegelt op non-verbale houding en ik daarin de vertaal slag kan maken leer jij hoe jij ook grip krijgt op de situatie.

 

In deze stressvolle maatschappij die zich zowel offline als online afspeelt wordt er veel van onze kinderen gevraagd het is dan ook niet gek dat zij vast lopen op bijvoorbeeld school of thuis.  Door mijn jarenlange ervaring in het geven van les en coaching/begeleiding geven ik en de paarden de kinderen inzicht in zichzelf, grip op emoties en situaties.

 

Daardoor groeit hun zelfvertrouwen. En kan het de juiste balans vinden tussen online en offline.

 

Fijn voor zowel het kind/puber maar ook zeker voor de ouders.

Ik vind het elke dag weer een genot om iedereen deze groei te laten ervaren.

 

Ga de uitdaging aan! Horsepowerrrrr

010
Locatie

Veenschapsweg 39A
7741NK Coevorden (Drenthe)

Email
Opleidingen
Scroll naar top
Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.