Klachtenregeling

Wij streven ernaar om de hoogste normen van professionaliteit en service te handhaven, maar we begrijpen ook dat er momenten kunnen zijn waarop u niet tevreden bent met onze dienstverlening. We moedigen u aan om eventuele klachten met ons te delen, zodat we ze kunnen onderzoeken en passende maatregelen kunnen nemen om de situatie te verbeteren.

Hoe een klacht in te dienen:

U kunt een klacht indienen door een e-mail sturen naar info@horsepower-trainingen.nl 

Procedure voor klachtenafhandeling:

Zodra we uw klacht hebben ontvangen, zullen we deze zo snel mogelijk onderzoeken. We streven ernaar om binnen 2 weken contact met u op te nemen om de ontvangst van uw klacht te bevestigen en u te informeren over de stappen die we zullen nemen om deze af te handelen. Afhankelijk van de aard van de klacht kan het proces van afhandeling variëren, maar we zullen ons best doen om u op de hoogte te houden van de voortgang.

Vertrouwelijkheid en privacy:

Alle klachten worden vertrouwelijk behandeld en uw privacy wordt gerespecteerd. Alleen de personen die betrokken zijn bij het onderzoek naar uw klacht zullen toegang hebben tot de relevante informatie.

Feedback en opvolging:

We waarderen uw feedback en streven ernaar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren op basis van ontvangen klachten. Na de afhandeling van uw klacht zullen we u mogelijk vragen om feedback te geven over uw ervaring met het klachtenproces, zodat we kunnen leren en groeien als organisatie.

Als u niet tevreden bent met de manier waarop uw klacht is afgehandeld, kunt u contact opnemen met https://skjeugd.nl/ouders-verzorgers/klacht-indienen/ of https://catcollectief.nl/klacht-over-een-cat-therapeut/  voor verdere begeleiding.

Contactgegevens:

  • E-mail: info@horsepower-trainingen.nl
  • Telefoonnummer: 0181300035
  • Postadres: Kloosterweg 23 3232 LB Brielle

We danken u voor het nemen van de tijd om uw klacht met ons te delen. We zijn toegewijd aan het luisteren naar onze klanten en streven ernaar om eventuele problemen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.

Met vriendelijke groet,

HorsePower Training en Coaching