fbpx

Workshops

Workshops

Kom deze zomervakantie HorsePower ervaren!

Kom deze zomervakantie HorsePower ervaren!

HorsePower! De naam zegt het al paardenkracht. In je kracht staan! Krachtig zijn en krachtig overkomen!

In onze trainingen/ workshops besteden we aandacht aan de thema's die er letterlijk voor zorgen dat het kind in zijn kracht komt te staan.

 

⭐️Zelfvertrouwen
⭐️Weerbaarheid
⭐️Grenzen aangeven
⭐️Samenwerken
⭐️Positief gedrag
⭐️Omgaan met emoties.

 

Er wordt met afwisselende oefeningen, met elkaar en met de pony's, een leeromgeving gecreëerd waarin sociale vaardigheden en persoonlijke groei centraal staan.

 

Deze zomervakantie organiseren we 2 workshops waar kinderen van groep 3 t/m groep 8 vrijblijvend aan kunnen deelnemen.

Ervaring met paarden is helemaal niet nodig.

 

ACTIE Eilandhopper

50% korting!
op onze zomerworkshops

Eilandhopper_Beeld
DSC03022

Workshop

Meer veerkracht voor kinderen

In de workshop "Meer Veerkracht voor Kinderen" leren we kinderen hoe ze om kunnen gaan met dingen die hij/zij lastig/spannend vinden. Welke gevoelens ze dan hebben en wanneer hebben ze deze. We helpen de kinderen bij het leren herkennen van zijn/haar  gevoelens en gevoelens koppelen aan gedachten. Helpen deze gedachten juist wel of juist niet?

Datum: vrijdag 12 augustus - 10:00-12:00

Maximaal 10 kinderen

Locatie: Blindeweg 5 Tinte (privé locatie)

Voor wie:

Ieder kind vanaf groep 3 t/m groep 8 van de basisschool is welkom. Ervaring met paarden is helemaal niet nodig. De workshop is echt gericht op de ontwikkeling van het kind. Ze leren wel tijdens programma's veel over en van de pony's. Dit kunnen ze weer gebruiken in het dagelijks leven.

 

Wat gaan we doen:

Tijdens de workshop gaan we samen met de pony's, leuke maar ook educatieve spelletjes en opdrachten doen waarbij het thema Veerkracht centraal staat. Doordat we met een klein groepje zijn (max. 10 kinderen) is er voor iedere kind voldoende ruimte en aandacht. Natuurlijk komt ook het poetsen en verzorgen van de pony's aan bod.

De workshop is een introductie van de Training HorsePower & Friends. Deze als vervolg op de workshop gevolgd worden. Maar de workshop kan ook prima los gevolgd worden.

 

Workshop

Sociale vaardigheden

In de workshop "sociale vaardigheden" leren we kinderen hoe ze op een positieve manier kunnen samenwerken en eventuele problemen kunnen oplossen. Hoe komt jouw lichaamstaal over op een ander en wat is lichaamstaal nu precies. We kijken af bij de paardenkudde. Hoe communiceren paarden en wat kunnen wij daarvan leren.

De kinderen leren op een hele speelse manier met en van de andere kinderen en pony's. Ze zien overeenkomsten en verschillen en gaan hiermee aan de slag in oefeningen met de pony's.

Datum: zaterdag 20 augustus - 10:00-12:00

Maximaal 10 kinderen

Locatie: Blindeweg 5 Tinte (privé locatie)

Voor wie:

Ieder kind vanaf groep 3 t/m groep 8 van de basisschool is welkom. Ervaring met paarden is helemaal niet nodig. Het programma's is echt gericht op de ontwikkeling van het kind. Ze leren wel tijdens programma's veel over en van de pony's. Dit kunnen ze weer gebruiken in het dagelijks leven.

 

Wat gaan we doen:

Tijdens de workshop gaan we samen met de pony's, leuke maar ook educatieve spelletjes en opdrachten doen waarbij het thema zelfvertrouwen en samenwerken centraal staan. Doordat we met een klein groepje zijn (max. 10 kinderen) is er voor iedere kind voldoende ruimte en aandacht. Natuurlijk komt ook het poetsen en verzorgen van de pony's aan bod.

 

DSC02891

Praktische informatie

De workshops worden geven in Tinte (Brielle) en zijn een introductie van onze 5 daagse
trainingen PonyPower voor Kids en HorsePower & Friends.

Workshop Meer Veerkracht voor Kinderen

25,- EIlandhopper actie
  • Incl. drinken en iets lekkers
  • Incl. materialen
  • Datum: 12 augustus 2021
  • Tijd: 10:00 - 12:00

Workshop Sociale vaardigheden Thema Zelfvertrouwen

25,- EIlandhopper actie
  • Incl. drinken en iets lekkers
  • Incl. materialen
  • Datum: 20 augustus 2021
  • Tijd: 10:00 - 12:00
Scroll naar boven
Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.