fbpx

Ervaringen

8

Mijn dochter heeft de training als zeer prettig ervaren. Ze was daar volledig zich zelf. Heeft veel geleerd over gevoelens en deze beter te uiten. Andere ook beter te begrijpen. Beter om te gaan met deze gevoelens, hoe kan je ze de baas worden.ze wilde niet stoppen met de cursus en niets missen. Ze mist haar favoriete paard Roxy, inmiddels mooie foto’s in haar kamer van haar en Roxy maar ook van andere paarden. Ze maakt nu zelfs liedjes voor hun. Zo uit ze haar gevoelens voor de paarden. Als ouder kan ik nu ook praktischer met andere woorden haar beter begrijpen, dmv de cursusmap en voor haar bekende voorbeelden.

Nog een terug kom dag zou zeer welkom zijn , zeker waar jullie mee adverteren om lid te worden van de powerhorse club, dit zou geweldig zijn

Dankjulliewel toppers

8

Mijn dochter heeft de cursus als heel prettig ervaren. Ze was teleurstellend aan het aftellen toen afgelopen zaterdag even de laatste keer was. Bij de laatste les was het leuk om samen met je kind en de pony’s aan de slag te gaan.mooi om samen te werken. Met de module map kan je met veel handvaten aan de slag en beter bepaalde dingen bespreken met je kind in de termen van de cursus. Ook leuk als je ziet dat ze van alles onthouden ben toepassen . Wie uit de Fam of op school als welk reptiel reageert.

8

Mijn dochter is een gevoelig meisje wat niet tegen onrecht kan, met niemand ruzie wil hebben en aardig gevonden wil worden door iedereen. Maar helaas zo werkt het niet in deze wereld. Wat ze vooral heeft geleerd is om gaan met tegenslagen. Kisten en Kim hebben haar de truckjes geleerd om nee te kunnen zeggen en voorzichzelf op te kunnen komen! Ze mag zijn wie zij is! ♥️ Horsepower is een aanrader voor ieder kind!

8,5

De cursus Rots en Water heeft een zeer positief effect gehad op onze dochter. Leren dat je er mag zijn en dat je ergens voor staat. Maar ook het leren van je eigen grenzen mag aangeven. Ook leerzaam als ouder omdat je actief, zowel thuis als met de afsluitdag, over de schouder van je kind mee kan kijken wat veel mooie en leerzame momenten oplevert. Als ouder krijg je eigenlijk ook en tas met handvaten mee om na de cursus mee aan de slag te gaan.. Na de cursus hadden we een heel blij kind thuis!!

8,5

Onze dochter ging met heel veel plezier naar de paarden. Ze heeft er veel geleerd, veel gevoeld, ervaren en is gegroeid en zou zeker nog een keer terug willen komen.

9

Na 1 telefoontje voelde ik mij gelijk gehoord en begrepen. Kirsten heeft veel ervaring, maar vooral veel empathie. En hoe bijzonder is het dat ze dit met paarden doen. Onze zoon (hooggevoelig) heeft veel geleerd over emoties en sterk staan. Maar vooral was hij ontspannen met de paarden en echt aan het genieten. Eigenlijk zou elk kind dit mogen ervaren. En de ouders worden er ook bij betrokken. Bedankt voor alles en hopelijk tot snel!! Groetjes Natasha

8

Na twee cursussen bij HorsePower zien we dat onze dochter stapje voor stapje opener wordt. Met veel plezier gaat ze naar de pony's toe. Zonder dat ze echt door heeft dat ze werkt aan eigen ontwikkeling, volbrengt ze stappen!

9

Prettige rustige omgeving waar je kind zichzelf kan zijn en kan groeien.

10

Het is voor faith een hele leerzame ervaring om op deze manier gaar emotie en gedachten in balans te houden

8

Een erg fijne cursus voor kinderen en prettige coaches die erg heel veel tijd en energie insteken om het kind en ouders te helpen.

8

Erg fijne en leerzame workshop en fijne coaches

9

een superleuke en vooral nuttige en fijne training voor kind en zowel ook voor de ouders. wij hebben hier zeker erg veel baat bij gehad en al zijn we er nog niet en leren we elke dag nog bij, de eerste handvaten zijn bij deze training ons gegeven. erg leuk ervaren door onze dochter van 5 jaar die hier echt met een grote glimlach naartoe ging en nu al steviger in der schoentjes staat. de samenwerking met de pony's heeft haar erg goed gedaan. persoonlijk echt een aanrader. heel fijn dat dit op ons pad is gekomen.

9

Horse power was voor mijn dochter een perfecte manier om te gaan werken aan haar vaardigheden zodat haar plezier op school weer zou toenemen. Kirsten is een zeer gedreven en theoretisch onderlegde trainer die mijn dochter zeer snel goed in beeld had. Het resultaat wat in 5 weken is bereikt vind ik boven verwachting.

9

Wij hebben onze dochter in een paar weken zien veranderen in positieve zin. Ze heeft meer zelfvertrouwen en kan veel beter haar emoties onder woorden brengen.

8

Horse Power is een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, je wordt geaccepteerd zoals je bent en gaat van daaruit te werk. Je probleem mag er zijn en dat wordt ook omarmt. Kinderen leren van zichzelf en van elkaar. Daarin zijn de paarden een prachtige ondersteuning en samen met de coach kan een kind het beste uit zichzelf halen.

10

Wij gingen de cursus in om aan zelfvertrouwen te werken en niet-helpende gedachten en daarbij behorende gevoelens te leren herkennen. Deze verwachting is zeker waargemaakt. De pony's maken het natuurlijk extra leuk voor de kinderen. Het geleerde kan makkelijk in de praktijk gebracht worden en is meteen toepasbaar bij situaties in de praktijk.

8

Kirsten is een super lieve coach. Mijn dochter heeft het erg leuk gehad en er ze heeft er zeker wat van geleerd alleen toepassen in de praktijk blijft voor haar nog wel een dingetje. Daar moeten we aan blijven werken. Mooie plek 😊

Mandy

9

Deze cursus is echt aan te raden ,ik had al een heerlijk kind maar ze is nu ook blij met zichzelf. En als ouder ben ik ook tot inzichten gekomen over hoe het allemaal werkt in de " kudde" in het leven van alledag.

9

Wat een geweldige leerzame ervaring hebben wij mogen opdoen bij Kids Horsepower.
Onze dochter heeft het ontzettend naar haar zin gehad in een veilige omgeving. Zij heeft echt haar zelfvertrouwen een boost kunnen geven. Zij zou iedere week wel willen gaan.
Dank voor alles en wij komen zeker nog een keer een cursus volgen. Ik raad het eigenlijk iedereen aan. Op zoveel fronten kunnen zij zich op deze cursus ontwikkelen.
Ciao!

9

Top cursus
Echt een aanrader

10

Voor mijn dochter met autisme is het heel moeilijk om contact te maken, zich veilig te voelen, haar grenzen aan te geven en te zien bij een ander hoe zij zich voelt. Op de eerste cursus dag werd ze gelijk behandeld, ze werd begrepen en had een veilig gevoel. Ze praten met de trainers en was volledig vergeten dat ik er nog was. Dat geeft een goed gevoel omdat ze normaal aan mij plakt en mij laat praten voor haar. Wat ik heel mooi vond was dat de paarden goed spiegelde hoe zij zich voelde. Op een moment liep het paard zelfs volledig van haar weg omdat zij in paniek raakte. Dit was erg verhelderend voor mij. Dat is namelijk de reactie die zij ook heeft maar omdat er van haar” verwacht” word dat zij anders reageert blijft ze staan en huilt ze alleen. Ze is ook in haar kracht gezet door de trainers, door haar te laten zien dat zij wel kan wat andere kunne.

10

Leuke cursus waarbij ik zag dat J. er enorm van genoot! Ze kwam helemaal tot rust! Heel erg bedankt!!
En de kaart op haar verjaardag, geweldig!! Toppers!

8

PonyPower is een zeer leerzame cursus voor allerlei kinderen. Mijn kind voelde zich snel op haar gemak mede dankzij de pony's. Kinderen weten niet dat ze iets leren, maar zien het als een spel en gezelligheid. Mijn dochter durft meer in groepen te praten en durft zich te laten zien (ze mag er ook zijn). ZE heeft ook geleerd om haar grenzen aan te geven. Ze mag 'nee' zeggen als ze er geen zin in heeft. Ik heb goede feedback van de coach gekregen en het werkboek is handig om thuis te behandelen. Door het werkboek wist mijn dochter weer wat ze had gedaan.

8

Leuke leerzame cursus voor kinderen. De paarden houden ze een spiegel voor en door het werken met de paarden ligt de nadruk er minder op dat het een cursus voor hun zelf is.

Email
Volg ons op
Scroll naar boven
Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.