fbpx

Ervaring van ouders

Leuke leerzame cursus voor kinderen. De paarden houden ze een spiegel voor en door het werken met de paarden ligt de nadruk er minder op dat het een cursus voor hun zelf is.

Evi - 9 jaar

Wat een geweldige leerzame ervaring hebben wij mogen opdoen bij Kids Horsepower.
Onze dochter heeft het ontzettend naar haar zin gehad in een veilige omgeving. Zij heeft echt haar zelfvertrouwen een boost kunnen geven. Zij zou iedere week wel willen gaan. Dank voor alles en wij komen zeker nog een keer een cursus volgen. Ik raad het eigenlijk iedereen aan. Op zoveel fronten kunnen zij zich op deze cursus ontwikkelen.

Olivia - 5 jaar

Deze cursus is echt aan te raden ,ik had al een heerlijk kind maar ze is nu ook blij met zichzelf. En als ouder ben ik ook tot inzichten gekomen over hoe het allemaal werkt in de " kudde" in het leven van alledag.

Guusje - 8 jaar

Deze cursus is echt aan te raden ,ik had al een heerlijk kind maar ze is nu ook blij met zichzelf. En als ouder ben ik ook tot inzichten gekomen over hoe het allemaal werkt in de " kudde" in het leven van alledag.

Guusje - 8 jaar

Wij gingen de cursus in om aan zelfvertrouwen te werken en niet-helpende gedachten en daarbij behorende gevoelens te leren herkennen. Deze verwachting is zeker waargemaakt. De pony's maken het natuurlijk extra leuk voor de kinderen. Het geleerde kan makkelijk in de praktijk gebracht worden en is meteen toepasbaar bij situaties in de praktijk.

Presley - 9 jaar

Wij hebben onze dochter in een paar weken zien veranderen in positieve zin. Ze heeft meer zelfvertrouwen en kan veel beter haar emoties onder woorden brengen.

Romy - 9 jaar

een superleuke en vooral nuttige en fijne training voor kind en zowel ook voor de ouders. wij hebben hier zeker erg veel baat bij gehad en al zijn we er nog niet en leren we elke dag nog bij, de eerste handvaten zijn bij deze training ons gegeven. erg leuk ervaren door onze dochter van 5 jaar die hier echt met een grote glimlach naartoe ging en nu al steviger in der schoentjes staat. de samenwerking met de pony's heeft haar erg goed gedaan. persoonlijk echt een aanrader. heel fijn dat dit op ons pad is gekomen.

Gabriella - 5 jaar

PonyPower is een zeer leerzame cursus voor allerlei kinderen. Mijn kind voelde zich snel op haar gemak mede dankzij de pony's. Kinderen weten niet dat ze iets leren, maar zien het als een spel en gezelligheid. Mijn dochter durft meer in groepen te praten en durft zich te laten zien (ze mag er ook zijn). ZE heeft ook geleerd om haar grenzen aan te geven. Ze mag 'nee' zeggen als ze er geen zin in heeft. Ik heb goede feedback van de coach gekregen en het werkboek is handig om thuis te behandelen. Door het werkboek wist mijn dochter weer wat ze had gedaan.

Djenna - 5 jaar

Leuke cursus waarbij ik zag dat Jacey er enorm van genoot! Ze kwam helemaal tot rust! Heel erg bedankt!!

Jacey - 5 jaar

Top cursus. Echt een aanrader"

Meisje - 9 jaar

Kirsten is een super lieve coach. Mijn dochter heeft het erg leuk gehad en er ze heeft er zeker wat van geleerd alleen toepassen in de praktijk blijft voor haar nog wel een dingetje. Daar moeten we aan blijven werken. Mooie plek 😊

Meisje - 8 jaar

Horse Power is een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, je wordt geaccepteerd zoals je bent en gaat van daaruit te werk. Je probleem mag er zijn en dat wordt ook omarmt. Kinderen leren van zichzelf en van elkaar. Daarin zijn de paarden een prachtige ondersteuning en samen met de coach kan een kind het beste uit zichzelf halen.

Meisje - 8 jaar

Horse power was voor mijn dochter een perfecte manier om te gaan werken aan haar vaardigheden zodat haar plezier op school weer zou toenemen. Kirsten is een zeer gedreven en theoretisch onderlegde trainer die mijn dochter zeer snel goed in beeld had. Het resultaat wat in 5 weken is bereikt vind ik boven verwachting.

Meisje - 10 jaar

Ervaringen

Ervaringen

Scroll naar top
Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.