Workshops

Workshops

Zit je soms met je handen in het haar als het gaat om de emoties van jouw kind(eren)?
Kinderen weten vaak ook geen woorden te geven aan hun emoties of blijven er lang in hangen.

 

De workshops van HorsePower Kids Trainingen zijn laagdrempelig en heel praktisch. Je zoon/ dochter krijgt tips en handvatten aangereikt waar ze na de workshop zelf gemakkelijk thuis mee aan de slag kunnen.

DSC03022

Workshop

Meer veerkracht voor kinderen

In de workshop "Meer Veerkracht voor Kinderen" leren we kinderen hoe ze om kunnen gaan met dingen die hij/zij lastig/spannend vinden. Welke gevoelens ze dan hebben en wanneer hebben ze deze. We helpen de kinderen bij het leren herkennen van zijn/haar  gevoelens en gevoelens koppelen aan gedachten. Helpen deze gedachten juist wel of juist niet?

datum 15:00-17:00

Maximaal 10 kinderen

Locatie Tinte

Voor wie:

Ieder kind vanaf groep 3 t/m groep 8 van de basisschool is welkom. Ervaring met paarden is helemaal niet nodig. De workshop is echt gericht op de ontwikkeling van het kind. Ze leren wel tijdens programma's veel over en van de pony's. Dit kunnen ze weer gebruiken in het dagelijks leven.

 

Wat gaan we doen:

Tijdens de workshop gaan we samen met de pony's, leuke maar ook educatieve spelletjes en opdrachten doen waarbij het thema Veerkracht centraal staat. Doordat we met een klein groepje zijn (max. 10 kinderen) is er voor iedere kind voldoende ruimte en aandacht. Natuurlijk komt ook het poetsen en verzorgen van de pony's aan bod.

De workshop is een introductie van de Training HorsePower & Friends. Deze als vervolg op de workshop gevolgd worden. Maar de workshop kan ook prima los gevolgd worden.

 

Bijdrage

De workshop kost € 49,- per kind

Inschrijven kan via de site en na betaling is de inschrijving definitief.

 

Workshop

Sociale vaardigheden

In de workshop "sociale vaardigheden" leren we kinderen hoe ze op een positieve manier kunnen samenwerken en eventuele problemen kunnen oplossen. Hoe komt jouw lichaamstaal over op een ander en wat is lichaamstaal nu precies. We kijken af bij de paardenkudde. Hoe communiceren paarden en wat kunnen wij daarvan leren.

De kinderen leren op een hele speelse manier met en van de andere kinderen en pony's. Ze zien overeenkomsten en verschillen en gaan hiermee aan de slag in oefeningen met de pony's.

datum 15:00-17:00

Maximaal 10 kinderen

Locatie Tinte

Voor wie:

Ieder kind vanaf groep 3 t/m groep 8 van de basisschool is welkom. Ervaring met paarden is helemaal niet nodig. Het programma's is echt gericht op de ontwikkeling van het kind. Ze leren wel tijdens programma's veel over en van de pony's. Dit kunnen ze weer gebruiken in het dagelijks leven.

 

Wat gaan we doen:

Tijdens de workshop gaan we samen met de pony's, leuke maar ook educatieve spelletjes en opdrachten doen waarbij het thema centraal staat. Doordat we met een klein groepje zijn (max. 10 kinderen) is er voor iedere kind voldoende ruimte en aandacht. Natuurlijk komt ook het poetsen en verzorgen van de pony's aan bod.

 

Bijdrage

De workshop kost € 49,- per kind

Inschrijven kan via de site en na betaling is de inschrijving definitief.

 

DSC02891

Praktische informatie

De workshops worden geven in Tinte (Brielle) en zijn een introductie van onze 5 daagse
trainingen PonyPower voor Kids en HorsePower & Friends.

Workshop Meer Veerkracht voor Kinderen

49,-
  • Incl. drinken en iets lekkers
  • Incl. materialen
  • Je ontvangt 25,- korting als je je kind inschrijft voor de HorsePower & Friends Training.

Workshop Sociale vaardigheden Thema Zelfvertrouwen

49,-
  • Incl. drinken en iets lekkers
  • Incl. materialen
  • Je ontvangt 25,- korting als je je kind inschrijft voor de PonyPower voor Kids cursus

Scroll naar top
Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.