Privacy en Cookiebeleid

Wij nemen jouw privacy uiterst serieus.

De persoonsgegevens die wij verwerken, gebruiken we om onze (online) diensten af te stemmen op je voorkeuren, om je verzoeken te verwerken, om contact met je op te nemen over diensten die voor jou interessant kunnen zijn of om relevante administratieve diensten uit te voeren. Alle persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.

Wij geven je persoonsgegevens alleen door aan derden die ons helpen bij het verlenen van onze diensten aan jou en, indien je ons hiervoor uitdrukkelijk toestemming geeft, aan de bij ons aangesloten bedrijven ten behoeve van klantrelatiebeheer, analyse en marketing.

Met jouw toestemming gebruiken wij ook cookies voor marketing-, prestatie- en statistische doeleinden.

Als je meer informatie wilt over de verwerking van je persoonsgegevens door ons en de cookies die wij gebruiken, lees dan hieronder verder.


Deze privacy- en cookieverklaring is ook van toepassing op de websites horsepowerkidstraining.nl, kidsmetponypower.nl. Horse Power Training en Coaching acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.

 

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

 

  • duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacy- en cookieverklaring;
  • jou eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 1 juni 2020.

Gebruik van persoonsgegevens
Door het gebruiken van onze website laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de door jou gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij kunnen de volgende gegevens van jou verwerken, indien je deze aan ons hebt verstrekt via onze website:

 

  • NAW-gegevens;
  • bedrijfsnaam;
  • geslacht;
  • e-mailadres;
  • telefoonnummer;
  • IP-adres.

De hierboven genoemde persoonsgegevens verwerken wij voor de volgende doeleinden:

 

  • het volgen van een coachsessie;
  • het aanvragen van een offerte voor deelname aan een coachsessie of programma;
  • het versturen van een nieuwsbrief waarin wij informatie gegeven over het programma of toekomstige programma’s;
  • het analyseren van statistieken en optimaliseren van de website.

 

Contactformulier en nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief aan waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over de programma’s die wij organiseren. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Jouw e-mailadres wordt slechts met jouw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Als je een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

 

Verstrekking aan derden

De facturen die je van ons ontvangt worden gemaakt en naar je verstuurd door Moneybird. Onze de nieuwsbrieven en emails versturen wij vanuit Active Campaign. We wijzen je erop dat Moneybird en Active Campaign voor het gebruik van jouw informatie hun eigen gebruikersvoorwaarden en Privacy Statement en Cookie Beleid hanteren.


Cookies

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via externe partijen die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Wij maken gebruik van zowel functionele cookies, als cookies afkomstig van derden voor analyse en marketing doeleinden.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een pop-up getoond waarin wordt aangegeven dat indien je verder klikt op onze website je de cookies accepteert. Op het moment dat je verder klikt op onze website, geef je ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze privacy- en cookieverklaring. Het staat je vrij om cookies uit te schakelen middels jouw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Als je ons toestemming geeft via de cookie-instellingen, maken wij gebruik van cookies geplaatst door de volgende partijen:

  • Google + / Google AdWords / Google Analytics
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Wij gebruiken de geplaatste cookies van bovenstaande partijen voor de volgende doeleinden:

  • het genereren van algemene statistieken en het verkrijgen van inzage in hoe onze website wordt gebruikt door het publiek;
  • het optimaliseren van onze website/diensten;
  • het afstemmen van de aanbiedingen op onze website en in onze nieuwsbrieven, op basis van jouw interesses en aan de hand van jouw click- en surfgedrag;
  • het afstemmen van content op onze website op basis van jouw interesses en aan de hand van jouw click- en surfgedrag;
  • het aanbieden van social media buttons, zodat wij social media integratie mogelijk kunnen maken op onze website.

Wij hebben geen controle op wat bovenstaande partijen zelf met de cookies doen. Voor meer informatie over deze partijen en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaring van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

 

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je jouw persoonsgegevens invoert.

 

Bewaartermijnen

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is, gezien het doel waarvoor wij de betreffende persoonsgegevens verwerken. Indien je jouw account beëindigd, zullen wij de daarin verwerkte persoonsgegevens verwijderen.

 

Websites van derden Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites en diensten van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden het je aan de privacy en cookieverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

 

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring Wij kunnen deze privacy- en cookieverklaring van tijd tot tijd bijwerken. Wij raden daarom aan om regelmatig op deze pagina terug te keren, zodat je op de hoogte blijft van eventuele aanpassingen.

 

Inzage en wijzigen van jouw gegevens Voor vragen over deze privacy- en cookieverklaring of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens, kun je te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

 

Vragen en klachten Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan, kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens die hieronder zijn opgenomen. Als wij jouw klacht niet naar tevredenheid hebben afgehandeld, kunt je altijd terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens:

info@horsepower-trainingen.nl

Scroll naar top
Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.