fbpx

Werkboek

Hoe kom je erachter wat er speelt bij je kind als het een dag niet lekker in zijn vel zit?

 

Soms vinden kinderen het lastig om te vertellen wat er die dag is gebeurd maar zijn ze hier wel door van slag. Misschien hebben ze wel gedrag laten zien wat ze zelf ook heel vervelend vinden maar waar ze op dat moment geen andere oplossing voor zagen.

 

Op dit soort momenten biedt een werkboek hulp. Vraag of je kind een oefening wil doen. Vaak door dingen te tekenen, op te schrijven of te knutselen krijg je al een goed beeld van wat er is gebeurd.

 

Ons werkboek

In ons werkboek staan diverse opdrachten, inspiratie en oefeningen die gemakkelijk thuis kunnen worden uitgevoerd waarbij het kind zijn gevoelens kan uiten.

 

Werkboek en coachsessie

Doordat wij in de coachsessies ook met dit werkboek werken kunnen we hier tijdens de sessie verder op in gaan en opzoek gaan naar bewustwording van de lichaamstaal en bijbehorende emoties. We stimuleren je kind om los te komen van bestaande niet-helpende gedachten en beelden en deze te vertalen naar helpende gedachten en beelden.

 

Naslagwerk

Door de ontdekkingen die je kind heeft opgedaan in de coachsessie te verwerken in het werkboek, heeft je kind een naslagwerk om op terug te vallen mocht deze situatie zich weer voordoen.  Zo weten ze hoe ze de volgende keer ook kunnen reageren in een bepaalde situatie en kunnen ze zelf de keuze maken. Hiermee stimuleren we de groeimindset van je kinderen.

 

Gratis werkboek

Speciaal voor kids van 6 tot 12 jaar hebben wij een werkboek ontworpen voor thuis. Zodat je samen al leuke opdrachten kan doen.

Je kunt het werkboek downloaden via onze website.

 

*Bij onze coachtrajecten zit het werkboek inbegrepen. Wij maken deze op maat naar aanleiding van het thema van het traject.

Vul hieronder je naam en e-mail in.
Je krijgt het werkboek direct via de mail:

  • en dat we maximaal 4x per maand een email sturen met relevante en waardevolle informatie.
Scroll naar top
Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.