fbpx

Wie heeft ze niet, herinneringen tussen mens en dier. Ontdek zelf hoe de innerlijke kracht overspringt van dier naar mens, naar jou of naar je kind. Een pony bezit bij uitstek een kracht om jou, met zijn rustgevende karakter, dat te geven waar je naar hunkert. Liefde, aandacht en aanhankelijkheid zonder ook maar één bijbedoeling.

Dankzij die zachte en fijne eigenschappen kun je de pony tot een metgezel maken die als uniek kan worden bestempeld.
Dat gegeven vinden wij zo bijzonder dat wij een programma hebben samengesteld waarbij al die eigenschappen samen komen waardoor een band ontstaat tussen pony en kind. Een emotionele band dat een blijvende herinnering wordt en dat je kind voor de rest van het leven met zich mee zal dragen. En de ouder…wie wilde dat ooit zelf niet?.


Kids Powerrrrrr …

Op een verantwoordde maar vooral speelse manier laten wij het kind kennismaken met feedback die de pony geeft op het gedrag en de gevoelens van het kind.
In deze stressvolle maatschappij gaan wij vanuit een rustige basis op zoek naar manieren en ' tools ' die de hectiek van alledag naar de achtergrond verdrijft. Kinderen worden daardoor niet alleen sterker en weerbaarder, ze ervaren ook hoe waardevol en plezierig de omgang met dieren is.


Fun Powerrrrrrr….

Opdrachten met en zonder de pony worden op een speelse manier uitgelegd en voltooid. Ontdekken en ervaren zijn de sleutels voor deze unieke sociale vaardigheidscursus. Vertrouwen en plezier staat altijd centraal. Dit programma is geschikt voor kinderen vanaf de tweede helft van groep 3. De methode is zo ingericht dat er ook aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei. Speels en leuk worden tot een eenheid samengevoegd. Er wordt een draagvlak gecreëerd dat een leven lang kan worden meegedragen. En ja, tot slot… welke ouder gunt dat zijn kind niet?

Scroll naar top
Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.