fbpx

In de wereld van nu wordt er steeds meer en meer van kinderen verwacht. Van Cito-toetsen tot hoeveel likes en volgers we hebben op Instagram, Tiktok of Facebook.

 

Het wordt een steeds grotere opgave om als kind goed te kunnen functioneren een juiste balans te vinden tussen school, thuis, vrienden en sociaal media.

 

Want wat heb je nog aan een 8 op je Citotoets als je vervolgens buiten je sociale netwerk valt omdat je te weinig likes hebt op Insta.

 

Verlang jij soms ook terug naar de kleine wereld van hutten bouwen langs de slootkant, zelf parfum maken van rozenbottelblaadjes en schrijven in het vriendschapboekje van je vriend(in) over wat je later wil worden?

 

Kinderen terugbrengen naar de wereld waarin wij zijn opgegroeid zal niet meer gaan. Die tijd is immers voorbij! Wel kunnen we ze leren hoe ze zich staande houden in de wereld waarin zij opgroeien. Hoe gaan je om met de druk van het aantal volgers op je insta account? Waar liggen je kwaliteiten? Hoe kan je die gebruiken?

 

Door de juiste handvatten te geven ontwikkelen de kids zelf een balans tussen goed doen op school, vriendjes, de (online) groepsdruk.

 

Wij roepen daarbij de hulp van onze pony's in. Want die zitten niet op Insta of Facebook, weten niet wat nu in de mode is. Pesten je niet als je niet de nieuwste Iphone hebt. De pony ziet alleen wie voor hem staat en wat die gene op dat moment voelt.

 

Hoe fijn zou het zijn om in deze online wereld gewoon jezelf te zijn.

 

Kidsmetponypower2
Scroll naar top
Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.