fbpx

Ouders aan het woord

Wij gingen de cursus in om aan zelfvertrouwen te werken en niet-helpende gedachten en daarbij behorende gevoelens te leren herkennen. Deze verwachting is zeker waargemaakt. De pony's maken het natuurlijk extra leuk voor de kinderen. Het geleerde kan makkelijk in de praktijk gebracht worden en is meteen toepasbaar bij situaties in de praktijk.

Presley 10 jaar
Cijfer 10

Horse Power is een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, je wordt geaccepteerd zoals je bent en gaat van daaruit te werk. Je probleem mag er zijn en dat wordt ook omarmt. Kinderen leren van zichzelf en van elkaar. Daarin zijn de paarden een prachtige ondersteuning en samen met de coach kan een kind het beste uit zichzelf halen.

Sizzel 9 jaar
Cijfer 8

Kirsten is een super lieve coach. Mijn dochter heeft het erg leuk gehad en er ze heeft er zeker wat van geleerd alleen toepassen in de praktijk blijft voor haar nog wel een dingetje. Daar moeten we aan blijven werken. Mooie plek

Lisa 10 jaar
Cijfer: 8

Deze cursus is echt aan te raden ,ik had al een heerlijk kind maar ze is nu ook blij met zichzelf. En als ouder ben ik ook tot inzichten gekomen over hoe het allemaal werkt in de " kudde" in het leven van alledag.

Guusje 7 jaar
Cijfer 9

Wat een geweldige leerzame ervaring hebben wij mogen opdoen bij Kids Horsepower.

Onze dochter heeft het ontzettend naar haar zin gehad in een veilige omgeving. Zij heeft echt haar zelfvertrouwen een boost kunnen geven. Zij zou iedere week wel willen gaan.
Dank voor alles en wij komen zeker nog een keer een cursus volgen. Ik raad het eigenlijk iedereen aan. Op zoveel fronten kunnen zij zich op deze cursus ontwikkelen.
Ciao!

Olivia 5 jaar
Cijfer 9

Top cursus
Echt een aanrader

Meisje 9 jaar
Cijfer 9

Voor mijn dochter met autisme is het heel moeilijk om contact te maken, zich veilig te voelen, haar grenzen aan te geven en te zien bij een ander hoe zij zich voelt. Op de eerste cursus dag werd ze gelijk behandeld, ze werd begrepen en had een veilig gevoel. Ze praten met de trainers en was volledig vergeten dat ik er nog was. Dat geeft een goed gevoel omdat ze normaal aan mij plakt en mij laat praten voor haar. Wat ik heel mooi vond was dat de paarden goed spiegelde hoe zij zich voelde. Op een moment liep het paard zelfs volledig van haar weg omdat zij in paniek raakte. Dit was erg verhelderend voor mij. Dat is namelijk de reactie die zij ook heeft maar omdat er van haar” verwacht” word dat zij anders reageert blijft ze staan en huilt ze alleen. Ze is ook in haar kracht gezet door de trainers, door haar te laten zien dat zij wel kan wat andere kunne.

Kayleigh 10 jaar
Cijfer 10

Leuke cursus waarbij ik zag dat Jacey er enorm van genoot! Ze kwam helemaal tot rust! Heel erg bedankt!!
En de kaart op haar verjaardag, geweldig!! Toppers!

Jacey 5 jaar
Cijfer 10

PonyPower is een zeer leerzame cursus voor allerlei kinderen. Mijn kind voelde zich snel op haar gemak mede dankzij de pony's. Kinderen weten niet dat ze iets leren, maar zien het als een spel en gezelligheid. Mijn dochter durft meer in groepen te praten en durft zich te laten zien (ze mag er ook zijn). ZE heeft ook geleerd om haar grenzen aan te geven. Ze mag 'nee' zeggen als ze er geen zin in heeft. Ik heb goede feedback van de coach gekregen en het werkboek is handig om thuis te behandelen. Door het werkboek wist mijn dochter weer wat ze had gedaan.

Djenna 6 jaar
Cijfer 8

Leuke leerzame cursus voor kinderen. De paarden houden ze een spiegel voor en door het werken met de paarden ligt de nadruk er minder op dat het een cursus voor hun zelf is.

Evy 9 jaar
Cijfer 8
Scroll naar boven
Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.