fbpx
Horsepowerkidstraining

Aanmelden kindercoaching HorsePower Training & Coaching

Om de coachsessie goed aan te kunnen bieden is fijn als wij wat achtergrondinformatie ontvangen. Voel je je vooral niet verplicht alle vragen te beantwoorden. Als je het prettiger vindt de informatie mondeling toe te lichten is hier uiteraard gelegenheid voor. De door jou verstrekte gegevens zijn alleen bedoeld ter ondersteuning van mogelijke coaching. Niets in dit document wordt zonder jouw toestemming met derden gedeeld.

 

Onze aanmeldingen verwerken we digitaal. Zo hoef je geen formulieren meer uit te printen en in te scannen. De website is beveiligd en persoonlijke gegevens en betalingsverkeer worden versleuteld verstuurd via een veilige https-verbinding.

 

Na het invullen ontvang je een factuur voor de kennismakingsessie.

Na de betaling van de factuur is de afspraak op de afgesproken datum definitief.

We kunnen de afspraak 24 uur beschikbaar houden. Hebben wij dan nog geen betaling ontvangen dan geven we het plekje weer vrij en moeten we even een nieuwe afspraak maken.


Het kan gebeuren dat je door omstandigheden niet in staat bent om een gemaakte afspraak na te komen. Wil je de afspraak annuleren/ verzetten, neem dan tijdig contact op. De afspraak kan kosteloos worden verzet of geannuleerd tot 24 uur voor de gemaakte afspraak. Bij annulering binnen de 24 uur voor de gemaakte afspraak worden de volledige kosten voor de van de sessie in rekening gebracht.

Aanmeld en intake formulier

Scroll naar boven
Vraag
1
Hallo, Heb je een vraag. Stel hem gerust
Hallo, Is alles duidelijk? Mocht je vragen hebben stel ze gerust.